xo, Chantal

De tijd vliegt. Des te belangrijker om alle momenten, groot of klein vast te laten leggen om voor altijd te kunnen koesteren. Als fotograaf help ik graag om dit avontuur samen met jullie aan te gaan. Met behulp van kleine, soms gekke opdrachtjes zorg ik ervoor dat er een ontspannen sfeer ontstaat waar jullie helemaal je zelf kunnen zijn. 

Al jouw verhalen vastgelegd in spontane, warme beelden

Aanbod

Waarvoor je bij mij terecht kan

Ik wil boeken!

Je een onvergetelijke ervaring wilt die je voor altijd kan koesteren.

Je veel waarde hecht aan ongedwongenheid & authenticiteit.

De stijl van mijn werk jou aanspreekt.

Je op zoek bent naar een rustige, betrokken fotograaf

Je bent bij mij aan het juiste adres als ...

"De fotoshoot met Chantal had een hele fijne sfeer. We gingen fijn op de foto en ze gaf leuke opdrachten, waardoor de foto's er super natuurlijk uit zagen. Ik zou haar zeker aanraden!

Info & prijzen

Met dit pakket krijg je een fotosessie van 1 uur, waarbij ik jouw verhaal vastleg op een manier die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Of het nu gaat om een zwangerschap, een verloving, je pasgeboren kindje of de liefde tussen jou en je partner, ik zorg ervoor dat de foto's de sfeer en emoties van het moment vastleggen


GA TERUG

* Reiskosten vanaf 10km: €0,30/km  + eventuele parkeerkosten worden achteraf berekend

~ Max 4 personen (pp €10,- extra)
~ 1 uur fotografie 
~ Op buitenlocatie of bij jou thuis
~ 15 beelden op hoge kwaliteit (zelf uit te kiezen)
~ Selectie en nabewerking
~ Styling advies en gebruik client closet
~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden
~ Reiskosten binnen 10 km vanaf Ewijk*

149,-

Lifestyle

Info & prijzen

Een prachtige manier om je familiefoto's in je interieur te integreren is doormiddel van een portret aan de muur. Door te kiezen voor een zwarte of witte achtergrond past het altijd in je huis! De portretten zullen gemaakt worden bij mij thuis in Ewijk. 

'Een tijdloos element voor aan je muur' 

GA TERUG

~ 30 minuten fotografie
- 2 portretten inbegrepen
- 1 kind per tijdsslot
~ Keuze uit een online album
- Portretjes worden bij mij thuis in Ewijk gemaakt

90,-

Portret

Info & prijzen

Jouw speciale dag wil je natuurlijk nooit vergeten. Het is daarom een goed idee om een bruidsfotograaf te boeken die alle details, mooie momenten en emoties vast legt zodat jij altijd terug kan kijken op deze dag! 

"Een foto zegt meer dan 1000 woorden"

GA TERUG

* Reiskosten vanaf 10km: €0,30/km + eventuele parkeerkosten worden achteraf naberekend
 

~ 8 uur fotografie 
~ +- 300 beelden in hoge resolutie
~ Zorgvuldige selectie en nabewerking
~ Reiskosten binnen 10 km vanaf Ewijk*

1200,-

Bruiloft

Na de shoot ga ik snel aan de slag met alle beelden. Binnen twee weken ontvang je de keuzegallerij en kun je je favorieten aangeven. Je favorieten gekozen? Ik loop nog alles na en binnen een week ontvang je alle beelden, in hoge resolutie in je mailbox. 

Editing & oplevering

04

Samen gaan we een uur wandelen, spelen, ontdekken en de liefde vieren. Doormiddel van kleine opdrachtjes creeer ik een sfeer van ontspanning en kunnen jullie helemaal jezelf zijn. Geen ongemakkelijke shoot, maar spontane, warme momenten.

It's shooting day!

03

Doormiddel van een korte vragenlijst leer ik jullie graag kennen. Nieuwsgierig naar jullie verhaal, favoriete momentjes en waar ik eventueel rekening mee kan houden!

kennismaking

02

Het boeken van een shoot gaat heel makkelijk door mij een mailtje te sturen via het contactformulier op mijn website. Even sparren over de mogelijkheden? Een mailtje of belletje mag altijd! Samen kiezen we een datum, tijd en locatie die voor jullie schikt. 

Boeking

01

Mijn werkwijze

Nicole

"Ben vaker geweest en iedere keer een top resultaat! Gezellige meid met veel leuke ideeën. Een echte aanrader!

FAQ

Laat ik voorop stellen dat je je compleet jezelf moet voelen en aan trekt waar jij je goed bij voelt. De kleding die je kiest is overigens wel belangrijk om de sfeer en kleuren te kunnen creëeren waarvoor je mij waarschijnlijk hebt gekozen als fotograaf, namelijk de warme bruintinten. Aardetinten zijn de kleuren die ik graag aanraad.
In de brochure die je ontvangt staan alle tips en info uitgebreid beschreven en uiteraard sta ik altijd klaar om jullie te helpen met vragen.

1. Welke kleding doe ik aan?

Een clientcloset is een selectie aan kleding, aangekocht door de fotograaf. Deze kun je bij mij kosteloos lenen om zo de sfeer en kleuren te creeren zoals in mijn portfolio. Zwierige jurken, schattige newborn pakjes en warme truien. Deze zijn allemaal te leen. Handig toch? Hoef jij niet na te denken over wat je aan trekt en hoef je niets nieuws aan te schaffen. 

2. Wat is eenclientcloset

Zodra jullie je album hebben ontvangen en de favorieten gekozen hebben, krijg je van mij een factuur. Deze dient binnen 14 werkdagen betaald te worden. Als de betaling is ontvangen kunnen jullie je favoriete beelden downloaden via het online album.

3. Hoe gaat de betaling? 

In de dagen voorafgaand aan de shoot hou ik het weerbericht nauwlettend in de gaten. Mocht het regenen of heel koud zijn, overleg ik altijd over de mogelijkheden. De shoot kan dan kosteloos worden verzet naar een later moment en we kiezen hier samen een datum voor uit. 

4. Wat als de weersvoorspellingen slecht zijn?

In de dagen voorafgaand aan de shoot hou ik het weerbericht nauwlettend in de gaten. Mocht het regeneen of heel koud zijn, overleg ik altijd over de mogelijkheden. De shoot kan dan kosteloos verzet worden naar een later moment en we kiezen hier samen een datum voor uit.

4. Wat als de weersvoorspellingen slecht zijn?

Zodra jullie je album hebben ontvangen en de favorieten gekozen hebben, krijg je van mij een factuur. Deze dient binnen 14 werkdagen betaald te worden. Als de betaling is ontvangen kunnen jullie je favoriete beelden downloaden via het online album.

3. Hoe gaat de betaling?

Een clientcloset is een selectie aan kleding, aangekocht door de fotograaf. Deze kun je bij mij kosteloos lenen om zo de sfeer en kleuren te creeren zoals in mijn portfolio. Zwierige jurken, schattige newborn pakjes en warme truien. Deze zijn allemaal te leen. Handig toch? Hoef jij niet na te denken over wat je aan trekt en hoef je niets nieuws aan te schaffen!

2. Wat is een clientcloset?

Laat ik voorop stellen dat je je compleet jezelf moet voelen en aan trekt waar jij je goed bij voelt. De kleding die je kiest is overigens wel belangrijk om de sfeer en kleuren te kunnen creeren waarvoor je mij waarschijnlijk gekozen hebt als fotograaf, namelijk de warme bruintinten. Aardetinten zijn de kleuren die ik graag aanraad. In de brochure die je ontvangt staan alle tips en info uitgebreid beschreven en uiteraard sta ik altijd klaar om jullie te helpen met vragen.

1. Welke kleding doe ik aan?

FAQ

BOEK NU

Klaar om jouw mooiste moment te laten vastleggen?

Let's make magic.