jouw fotograaf en creatieve partner-in-crime

Hi, ik ben Chantal

24 jaar oud en ik woon samen met mijn hondje Bo in Nijmegen. Met mijn liefde voor fotografie hoop ik jullie vast te mogen leggen zoals jullie echt zijn, vol echte, intieme momenten. 

Foto's zijn niet zomaar een momentopname. Het zijn misschien wel één van de meest waardevolle dingen die je kan bezitten. Want herinneringen kunnen vervagen, maar foto's blijven bestaan. Binnen vijf, tien of twintig jaar, je zal ze voor eeuwig kunnen koesteren!
Hi, ik ben Chantal

OVER MIJ

MY STORY

ONTDEK mijn aanbod

Ik ben altijd creatief bezig en leer mezelf graag nieuwe dingen aan. Toen ik jonger was ging ik altijd al met vriendinnetjes foto's maken. Ik heb hier nooit veel mee gedaan tot ik veel op social media zat. Ik zag de meest prachtige plaatjes voorbij komen en baalde dat ik deze niet maakte met mijn geliefden. Zodra ik iets in mijn hoofd heb moet dat meteen gebeuren dus heb ik een camera aangeschaft en ben ik begonnen. Ik zette mijn gemaakte beelden op instagram, ben veel andere fotografen gaan volgen en was elke dag buiten te vinden. Na veel te hebben geoefend kreeg ik meer en meer aanvragen en kwam mijn eerste bruiloft. Ik was op slag verliefd en wist dat ik dit voor altijd wilde doen. 
Al snel heb ik mijn eerste investeringen gedaan om beter te kunnen worden in het fotografievak. Een nieuwe camera, cursussen en workshops.. En nu sta ik hier; een website voor datgene wat ik het liefste doe. De liefde vastleggen.

Mijn verhaal

winter

zomer

natuur

stad

extravert

introvert

zonsondergang

zonsopgang

This or that

zoet

zout

Things i like


Een eigenwijze dwergkees die een hoop chaos in mijn leven veroorzaakt. Toch kan ik nooit zonder hem en geniet ik ontzettend van alle wandelingen en zijn aandacht

Zoetigheden

SPECIAALBIERTJES

Koffie 


een wandeling is voor mij niet compleet zonder een coffee to go. Wel het liefst een cappuccino of latte macchiato, met caramelsiroop! 


Op een terrasje in de zon met een bijzonder biertje, een spelletje erbij en mijn dag kan niet stuk. 


Nee zeggen tegen taart zal ik niet zo snel doen. Niet gek dat je mij dan op een bruiloft of ander feestje met een bordje rond ziet lopen. 

Bo

BOEK NU

'Klaar om jouw mooiste moment te laten vastleggen?'

Let's make magic.